Ви напевно чекали на наші нові наукові дослідження?

Продовжуємо вивчати світ через призму профільного класу Mainstream School “Біотехнології” #OKbiotech!

Іноді наша лабораторія нагадує кухню, адже минулого тижня ми, наприклад, досліджували кількість білку в продуктах.

Вивчай світ у профільному класі "Біотехнології" Mainstream School!

Якщо ви все ще думаєте, що варені яйця – це поживний сніданок, ми вас розчаруємо. Яйця значно програють у кількості білка мигдалю. А взагалі, якщо не враховувати протеїнові додатки для спортсменів, то рекордсменами за вмістом білку стали сир, мигдаль та сушені білі гриби! Пасуть задніх – свіжі гриби (шампіньйони), солодка кукурудза, яйця (сирі та варені) та варена крука.

Якби Беар Гріллз виживав у хащах цивілізації, то однозначно рекомендував би “Біотехнології” як майданчик для прокачки навичок виживання!

Гайда досліджувати світ разом із Mainstream School!

Вивчай світ у профільному класі "Біотехнології" Mainstream School!

Вивчай світ у профільному класі "Біотехнології" Mainstream School!

Вивчай світ у профільному класі "Біотехнології" Mainstream School!